KIINTEISTÖHUOLTO TURKU, RAISIO JA NAANTALI

Kiinteistöhuolto on hyvä tilata alan ammattilaiselta, koska julkisivu ja ulkoalueiden kunto ovat kiinteistön käyntikortteja. Kiinteistön asiakkaat, käyttäjät ja ohikulkijat muodostavat ensivaikutelman yrityksestä kiinteistön ulkokuoren ja ulkoalueiden perusteella, joten asianmukainen kiinteistöhuolto on olennaista.

Kiinteistöhuolto ja monipuoliset palvelut

Pidämme kiinteistön ja sen ympäristön viihtyisänä ja turvallisena vuoden ympäri. Lisäksi huollamme ja hoidamme kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Masku Service tekee kiinteistönhuoltoja liiketiloihin ja yrityksiin laidasta laitaan alueella Turku, Raisio ja Naantali. Asiakkaitamme ovat niin myymälät, toimistot kuin teollisuustilat.

Ulkoalueiden huolto

Ulkoalueiden huolto, hoito ja siistiminen on huomattava osa kiinteistöhuoltoa. Hoitotehtävät vaihtelevat vuodenaikojen ja olosuhteiden mukaisesti – talvella muun muassa lumen auraus ja liukkauden torjunta on olennainen osa työtämme, kesäisin hoidamme viheralueita ja pidämme ulkoalueet puhtaana. Kiinteistöhuolto vaatii nopeaa reagointia ja hyvää organisointikykyä.


Palvelumme sisältää mm.

  • Lumen auraukset
  • Liukkauden torjunnan
  • Vihertyöt
  • Ulkoalueiden puhtaanapidon

Ulkoalueiden siisteys ja turvallisuus on olennaisen tärkeää. Kesällä hyvin hoidetut nurmialueet ja roskaton piha ovat kiinteistön ja yrityksen toiminnan käyntikortteja, jotka muodostavat positiivisen ensivaikutelman yrityksestä. Talvella aurattu ja hiekoitettu piha on turvallisuuskysymys. Liukkauden torjunta on hoidettava kunnolla ja oikeaan aikaan, jotta minimoidaan tapaturmariskit.

Talotekniikan hoito ja huolto

Hoidamme kiinteistöjen talotekniikan huollon ja teknisten järjestelmien hoidon. Suoritamme sekä määräaikaishuollot että tarkastukset laitevalmistajien ohjeiden ja viranomaismääräysten mukaisesti.


Talotekniikka pitää sisällään mm.

  • Savunpoisto järjestelmien lakisääteiset testaukset
  • Turva- ja merkkivalojen lakisääteiset testaukset
  • Ensisammutuskaluston lakisääteiset testaukset
  • Automaattisten palovaroittimien lakisääteiset testaukset
  • Ilmastointinuohoukset
  • Ilmastointikoneiden huollot

Järjestelmien tarkastukset ja huollot on määritelty laissa. Huoltotoimenpiteet suoritetaan aina viranomaisten määräysten mukaisesti. Varmistamme laitteiden asianmukaisen toiminnan säännöllisin määräajoin. Näin myös laitteiston elinkaari sekä huoltoväli pitenevät.

Ilmastoinnin ja lämmityksen optimointi

Ilmastointi ja lämmitys muodostavat yleensä merkittävän osan kiinteistön energiankulutuksesta. Kiinteistöhuollossa kiinnitämme erityistä huomiota ilmastoinnin ja lämmityksen säätöön – pyrimme optimoimaan ilmastointi- ja lämmitystarpeet, seuraamme automatisoituja prosesseja ja tarvittaessa säädämme järjestelmiä myös käsin.


Ilmastoinnin ja lämmityksen merkitys asiakkaalle on suuri – me pyrimme auttamaan asiakasta kulutuksen optimoinnissa ja konsultoimaan asiakasta tarvittaessa.

Ajattelemme kokonaiskuvaa ja palvelemme asiakasta sopimusta laajemmin

Kiinteistöhuollon sopimus räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Katsomme kiinteistöhuoltoa kokonaisvaltaisesti asiakkaan silmin ja olemme joustavia sopimuksen kanssa – käytännössä palvelemme asiakasta sopimuksen edellytyksiä laajemmin ja paremmin.

Ota yhteyttä Masku Serviceen

Pyydä lisätietoja ja siirrä kiinteistöhuolto luotettavan ammattilaisen haltuun.

020 757 1311
info@maskuservice.fi

Ota meihin yhteyttä, vastaamme Sinulle nopeasti.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen.