Liiketilasiivoukset Turku, Naantali ja Raisio

Liiketilasiivoukset Turku - Yrityssiivous laadukkaasti Masku Serviceltä. Liiketilasiivous pitää myymälät, toimistot ja tuotantotilat siisteinä ja viihtyisinä. Pyrimme täyttämään asiakkaan tarpeet ja tarjoamaan asiakkaalle juuri sitä palvelua, mitä hän tarvitsee. Masku Service on pieni ja joustava siivouyritys, jonka kanssa voit sopia kaikista asioista. Siivouksen lähtökohta on aina asiakkaan tarpeet ja niiden täyttäminen.

Tilojen siisteys on erityisen tärkeää asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden kannalta. Siistit tilat luovat positiivisen ensivaikutelman, asiakkaat ja työntekijät viihtyvät. Säännöllisesti siivottu liiketila on myös hygieeninen, jossa työskentely on tehokasta ja turvallista.

Liiketilasiivous on ylläpitosiivousta

Liiketilasiivous on normaalisti ylläpitosiivousta, joka pitää sisällään muun muassa wc-tilojen ja taukotilojen siivoukset, lattioiden imuroinnin ja pesun, tasojen siistimisen ynnä muun tarpeellisen siivouksen. Liiketilasiivoukset toteutetaan sopimuksen mukaisesti. Liiketilasiivous voidaan toteuttaa kerran viikossa, joka toinen viikko tai esimerkiksi useamman kerran viikossa, jos tila on erityisen suuressa käytössä ja likaantuu nopeasti. Siivouksen sisältö ja tiheys räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Siivoamme myymälöitä, toimitiloja sekä teollisuus- ja tuotantotiloja. Asiakkaitamme ovat muun muassa huonekalumyymälät, auto- ja veneliikkeet sekä toimistot.

Siivoamme liiketilat kuin kotimme

Siivoojamme ovat motivoituneita siivousalan ammattilaisia, jotka tekevät työnsä reippaasti ja hyväntuulisesti. Toimimme kovalla ammattiylpeydellä ja työmoraalilla – pyrimme hoitamaan liiketilasiivoukset samalla tavalla kuin siivoamme omat kotimme – tehokkaasti, tarkasti ja huolellisesti. Monilla siivoojillamme on jo noin 10 vuoden kokemus alasta ja myös uusia innokkaita ammattilaisia on liittynyt joukkoomme. Seuraamme omaa toimintaamme kuukausittain. Näin voimme taata tasaisen ja korkean työnlaadun.


Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökuntamme pitää liiketilasi edustuskunnossa!

Siivoojat tuntevat kohteet

Liiketilasi siivoaa aina sama henkilö. Näin siivooja oppii tuntemaan talon ja tietää, mitkä asiat kaipaavat eniten tuntimääriä. Emme siivoa turhaan tai pyyhi puhtaita pintoja, vaan siivoamme siellä missä siivousta tarvitaan. Siivoojillamme on pelisilmää siivoukseen ja he käyttävät omaa harkintaansa – sopimus ei sanele toimintaamme. Voimme tehdä asioita myös sopimuksen ulkopuolelta, ilman lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä – Liiketilasiivoukset Turku

020 757 1311
info@maskuservice.fi


Masku Service – teemme liiketilasiivoukset samalla ajatuksella ja tarmolla kuin siivoamme omat kotimme!

Masku Serviceltä myös ammattitaitoinen kiinteistöhuolto Turussa sekä Mökkitalkkari-palvelut

Ota meihin yhteyttä, vastaamme Sinulle nopeasti.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen.