MÖKKITALKKARI PITÄÄ HUOLEN MÖKISTÄSI

Mökkitalkkari tekee pieniä korjaustöitä ja remontteja sekä voi laittaa kesämökin myös talviteloille ja herätellä mökkiä eloon kevään tullen. Jäikö vene vesille tai ovi lukitsematta? Mökkitalkkari hoitaa homman eikä sinun tarvitse ajaa muutamaa sataa kilometriä mökille yhtä asiaa varten.


Palvelemme mökkiläisiä Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen alueella, esimerkiksi Haminan ja Savonlinnan läheisyydessä. Mökki voi sijaita myös saaressa. Mökkitalkkari voi auttaa myös omakotitaloasujia pihapiirin töissä. Toimialueemme ja asiakaskuntamme on varsin laaja, ota yhteyttä ja kysy lisää »


Huolehdimme mökistäsi, kun et itse ole paikalla. Hyvin hoidetulle ja siistille mökille on mukava tulla.

Ruohonleikkuri pihan nurmikolla

Mökkitalkkari hoitaa pihapiirin töitä tarpeen mukaan

Mökkitalkkari hoitaa käytännössä kaikkea, mitä kesämökin ylläpitoon liittyy. Talkkari on yhdistetty talonmies, remonttimies ja yleismies. Talkkari voi hoitaa kaiken, mitä et itse ehdi hoitaa tai et terveyssyistä pysty hoitamaan. Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse – mökillä on myös lupa rentoutua ja laiskotella. Mökkitalkkari säästää omaa aikaasi ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia mökillä olosta. Talkkari auttaa tarpeellisissa työaskareissa tai hoitaa ne puolestasi kokonaan.

Palveluun kuuluu mm.
  • nurmikon leikkuu
  • rännin ja vesikaton puhdistaminen
  • pienet remontit ja korjaustyöt
  • pienet maalaustyöt
  • polttopuiden teko ja puiden kaadot
  • mökin talviteloille laitto
  • veneen ja laiturin nostot

Mökkitalkkari tekee töitä vuoden ympäri ja palvelee myös saaressa sijaitsevia mökkejä. Toimintamme on hyvin joustavaa – teemme sekä yksittäisiä työkeikkoja että kattavia mökkitalkkarisopimuksia. Työn sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kohteet ovat moninaisia ja sijaitsevat varsin suurella alueella Itä- ja Kaakkois-Suomessa.

Mökkitalkkarimme osaavat hommansa

Talkkarimme ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia ja taipuvat moneen. He osaavat hommansa ja pystyvät tekemään vaativampiakin remonttitöitä. Teemme työt kuin tekisimme ne itsellemme – huolellisesti, tarkasti ja laadukkaasti. Pidämme myös silmämme auki, jos näemme epäkohtia tai töitä, jotka olisi syytä tehdä, tuomme ne asiakkaan tietoon. Olemme joustavia ja katsomme kokonaisuutta asiakkaan silmin. Pyrimme palvelemaan asiakasta sopimusta paremmin ja laajemmin.

Hanki ammattitaitoinen mökkitalkkari - ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

020 757 1311
info@maskuservice.fi

Masku Service Oy:ltä myös laadukkaat kiinteistöhuoltotyöt sekä liiketilasiivoukset Turussa.

Ota meihin yhteyttä, vastaamme Sinulle nopeasti.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen.