Rakennusliike Turku

Masku Service Oy tarjoaa osaavaa ja monipuolista rakennus- ja remonttityötä Turussa ja Turun alueella. Rakennusliikkeemme palvelee joustavasti aina projektin suunnittelusta toteutukseen. Teemme muun muassa monipuoliset huoneistoremontit, toimistoremontit, liiketilaremontit ja muut sisä- ja ulkotilojen kunnostukset. Tutustu rakennusliikkeemme palveluihin ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset remontti- tai rakennustyötä Turussa!

Rakennusliikkeen palvelut sisätiloihin

Toteutamme huoneistoremontit Turun alueella kaiken kokoisiin liiketiloihin sekä muihin yritysten tiloihin. Palvelemme myös kiinteistöyhtiöitä. Remontoimme seinät, lattiat ja katot sekä vaihdamme ovet ja ikkunat. Meiltä löytyy osaaminen myös märkätilojen remontointiin ja huolehdimme lisäksi tarpeellisten sähkö- ja putkitöiden ammattimaisesta toteutuksesta. Teemme huoneistojen ja toimistotilojen kokonaisvaltaisia muutostöitä tai vastaavasti voimme remontoida rakennuksesta pienemmänkin osan. Huolehdimme sisätilojen remonteissa laadukkaasta suojauksesta, jotta rakennuksen muut osat eivät vaurioidu remontin aikana. Hoidamme esimerkiksi liiketilojen muutostyöt niin, että liiketoiminta voi jatkua remontin ajan tiloissa ilman taukoa.

Julkisivuremontit ja muu rakentaminen

Sisätilojen remonttien lisäksi hoidamme mm. kattoremontteja sekä rakennusten julkisivun kunnostuksia, maalauksia ja isompia uusimistöitä. Teemme myös uudisrakentamista, isompia talonrakennusprojekteja sekä rakennushankkeita teollisuuden ja korjausrakentamisen tarpeisiin. Pitkän kokemuksen ja monipuolisen osaamisen ansiosta toteutamme onnistuneet remontit perustustöistä suurempiinkin rakennusurakointeihin.

Rakennusliikkeemme huolehtii työn turvallisuudesta

Rakennusliikkeemme pitää huolta työn laadusta ja turvallisuudesta. Käytämme uusimpia, asianmukaisia työkaluja, laitteita, telineitä ja suojavarusteita. Lisäksi panostamme ympäristöystävälliseen rakentamiseen; huolehdimme työmaalla tulevan jätteen oikeaoppisesta lajittelusta sekä suosimme kotimaisia materiaaleja työssämme. Hoidamme työmaalla myös rakennussiivouksen ja ylläpidämme siisteyttä koko remontin ajan.

Mutkatonta ja asiakaslähtöistä palvelua – rakennusliike Turku

Kaikki rakennusliikkeemme palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Toimimme projektissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Näin remontin tai rakentamisen suunnittelu hoituu sujuvasti ja menee kerralla oikein. Ehdotamme mielellämme erilaisia ratkaisuja remontin toteuttamiseen, tarvittaviin toimenpiteisiin sekä materiaalien valintaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Rakennusliikkeellemme on ensiluokkaisen tärkeää pitää kiinni sovitusta aikataulusta sekä kestävästä, laadukkaasta työnjäljestä.

Ota yhteyttä, mikäli etsit luotettavaa ja ammattitaitoista rakennusliikettä Turusta!

Pyydä lisätietoja tai kerro tarpeestasi, niin suunnitellaan yhdessä sujuva remontti- tai rakennusprojekti.

020 757 1311
info@maskuservice.fi

Ota meihin yhteyttä, vastaamme Sinulle nopeasti.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen.