TOIMISTOSIIVOUS / YRITYSSIIVOUS TURKU

Toimistosiivous vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityssiivous pitää myymälät, toimistot ja tuotantotilat siisteinä ja viihtyisinä.

Jokaisella asiakkaallamme on erilaiset tarpeet. Pyrimme täyttämään nämä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan asiakkaalle juuri sitä palvelua, mitä hän tarvitsee. Masku Service on pieni ja joustava siivousalan yritys, jonka kanssa on helppo toimia. Siivouspalvelun lähtökohta on aina asiakkaan tarpeet ja niiden täyttäminen.

Tilojen siisteys on erityisen tärkeää:

  • asiakkaiden viihtyvyyden kannalta
  • henkilökunnan viihtyvyyden kannalta
  • positiivisen ensivaikutelman luomiseksi.

Säännöllisesti siivottu liiketila on myös hygieeninen, jossa työskentely on tehokasta ja turvallista. Siistit tilat luovat yrityksestä luotettavan ja miellyttävän vaikutelman. Toimialuettamme on Turun seutu ja lähialueet: Turku, Naantali, Raisio.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntölomake »

Toimistosiivous pitää liiketilasi toimintakunnossa

Toimistosiivous on yrityssiivousta, joka pitää sisällään muun muassa:

  • wc-tilojen siivoukset
  • taukotilojen siivoukset
  • lattioiden imuroinnin ja pesun
  • tasojen siistimisen
  • ynnä muun tarpeellisen siivouksen.

Liiketilasiivoukset toteutetaan sopimuksen mukaisesti. Toimistosiivous voidaan toteuttaa kerran viikossa, joka toinen viikko tai esimerkiksi useamman kerran viikossa, jos tila on erityisen suuressa käytössä ja likaantuu nopeasti.

Siivouksen sisältö ja tiheys räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Siivoamme myymälöitä, toimitiloja sekä teollisuus- ja tuotantotiloja. Asiakkaitamme ovat muun muassa huonekalumyymälät, auto- ja veneliikkeet sekä toimistot.

Siivoamme liiketilat kuin kotimme

Siivoojamme ovat motivoituneita siivousalan ammattilaisia, jotka tekevät työnsä reippaasti ja hyväntuulisesti. Toimimme kovalla ammattiylpeydellä ja työmoraalilla – pyrimme hoitamaan liiketilasiivoukset samalla tavalla kuin siivoamme omat kotimme – tehokkaasti, tarkasti ja huolellisesti.

Monilla siivoojillamme on jo noin 10 vuoden kokemus alasta ja myös uusia innokkaita ammattilaisia on liittynyt joukkoomme. Seuraamme omaa toimintaamme kuukausittain. Näin voimme taata tasaisen ja korkean työnlaadun.

Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökuntamme pitää liiketilasi edustuskunnossa!

Saat oman vastuusiivoojan

Liiketilasi siivoaa aina sama henkilö. Näin siivooja oppii tuntemaan talon ja tietää, mitkä asiat kaipaavat eniten tuntimääriä. Emme siivoa turhaan tai pyyhi puhtaita pintoja, vaan siivoamme siellä missä siivousta tarvitaan. Siivoojillamme on pelisilmää siivoukseen ja he käyttävät omaa harkintaansa – sopimus ei sanele toimintaamme. Voimme tehdä asioita myös sopimuksen ulkopuolelta, ilman lisäkustannuksia.

Tilaa yrityssiivous meiltä

Masku Service tekee toimistosiivoukset Turussa ja lähialueilla samalla ajatuksella ja tarmolla kuin siivoamme omat kotimme!

020 757 1311
info@maskuservice.fi

Ota meihin yhteyttä, vastaamme Sinulle nopeasti.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen.